0

Egészséges ételrendelés – ezekért érdemes belevágnod!

Egészséges ételrendelés – ezekért érdemes belevágnod!

Az új év mindig együtt jár bizonyos fogadalmakkal, melyek legyakrabban életmódunkra és egészségünkre vonatkoznak. A jövőbeni jó eredmények érdekében a legfontosabb a megfelelő táplálkozás, így ezt a tényezőt igencsak komolyan kell venni, ha életmódváltásba fogunk.

Hogy mi miatt érdemes még az egészséges ételrendelésre adni a fejünk, azt mostani blogcikkünkben szedtük csokorba.

  1. Az otthoni főzés több időt igényel, mint hinnéd

A fogások kigondolása, a bevásárlás, az elkészítés, a takarítás... ha végiggondoljuk, akkor bizony főzni kicsit sem maceramentes dolog. A munkából hazaérve vagy időprésben a home office közepette pedig mindig vannak egyéb olyan teendők, amelyeket szívesebben űznénk vagy vagyunk kénytelenek űzni, így az ételrendeléssel számos teher lekerül a vállunkról és rengeteg időnk marad minden más tevékenységre a munkán túl, akár hobbira, egyéb időtöltésre. Szabadíts fel értékes időt a napodból!

  1. Az irodai menzák unalmasak és sokszor nem elég táplálóak

Nagyjából minden menza étlapján ugyanazokkal a jól ismert „arcokkal” találkozhatunk: húsleves, rántott hús, sült krumpli... és a következő héten újraindul a bevált lista. Mindamellett, hogy ezekre a fogásokra hamar ráun az ember, sajnos sok esetben a minőségükkel kapcsolatban is sokszor akadnak problémák. Így az ebéd gondolata sokszor inkább kín, mint öröm, de a jó hír, hogy ehhez nem kell hozzászoknod. Az ebéd, mint a nap egyik legfontosabb étkezése lehet tápláló és energiát adó, úgy, hogy közben isteni finom is. A Freshland táljai, salátái, levesei és desszertjei közt mindenki megtalálhatja az ízléshez, éhségszintjéhez leginkább passzoló finomságokat az egészséges táplálkozás keretein belül. Nem foghatsz mellé!

  1. Éhség – falási rohamok – rossz döntések

Ismerős a fenti triumvirátus? Kivel ne fordult volna elő, hogy a legnagyobb éhség közepette olyasvalamit rendelt, amit véletlenül sem szeretett volna igazán? Különösen igaz ez diéta idején. És persze a fals rendelés után jön a szokásos „kajakóma”, amely órákra képes minket leteríteni és kibillenteni napi rutinunkból.

A Freshland ételeinek legnagyobb előnye, hogy bármire is csábulsz el nálunk, azzal semmi rosszat nem teszel a diétádnak vagy magadnak és elfogyasztásuk után jó közérzettel, energikusan folytathatod a napod.

  1. Speciális igényeidnek is eleget teszünk

Vegetáriánusok, vegánok, gluténmentesen étkezők: a Freshland fogásai nemcsak kreatívak, ízletesek, de több esetben hozzátok is szólnak. Köreteinkben túlléptünk a rizsen és a krumplin és új dimenziókban gondolkodunk róluk. Állati eredetű termékektől és gluténtól mentes ételeinket természetesen környezettudatosaknak és azoknak is ajánljuk, akik szívesen kísérleteznének és kipróbálnának valami mást a megszokott ételekhez és ízekhez képest.
Ne légy félénk, lépj ki a komfortzónából! Az egészség lehet finom és hidd el, hogy az ízeink magukért fognak beszélni.

  1. Kizárólag a legjobb hazai alapanyagok

A farm-to-table koncepció mentén a Freshlandben kizárólag hazai beszállítók prémium minőségű termékeivel dolgozunk üzleteinkben. Így a mindig friss, szezonális alapanyagok nemcsak a csodás ízélményt biztosítják, hanem az ökológiai lábnyomunk minimalizálását és az általános egészségünk meglétét, fenntartását, nem is beszélve a vidéki kistermelők folyamatos támogatásáról. A makrotápanyagokban gazdag, lokális forrásokból származó, egészséges étel házhozszállítása tehát még sosem volt ennyire könnyen kivitelezhető!

  1. Optimális ár-érték arány

Tudtad, hogy a Freshland weboldalán leadott rendelés esetén 2990 forint felett ingyenes a házhozszállítás? És azt, hogy salátáink 400-500 gramm súllyal rendelkeznek?
Nálunk fontos, hogy a pénzedért minőséget szolgáltassunk és hogy elégedetten távozz tőlünk – hogy aztán örömmel térj vissza legközelebb is hozzánk. J

Egészséges étel rendelése tehát számos előnnyel jár a mindennapokban. Próbáld ki a Freshland fogásaival és élvezd az ezzel járó gondtalanságot!

Tőlünk egészséges ételeket rendelhetsz, keresd fel honlapunkat, nézz körül és rendelj még ma: www.freshland.hu


Menü / Étlap

0 termék - 0 Ft

A kosarad üres!