0

Franchise

LENDÜLETES FRANCHISE HÁLÓZATBA FEKTETNÉL? NYISD MEG VELÜNK FRESHLAND ÉTTERMED!

Írj nekünk most, és tedd meg az első lépést a Freshland franchise hálózata felé!

email címünk: info@freshland.hu

A FRESHLAND SIKER KULCSA A FRANCHISE ALAPOKRA ÉPÜLŐ HÁLÓZATBAN ÉS AZ INNOVATÍV ÜZLETFEJLESZTÉSI STRATÉGIÁBAN KERESENDŐ

Franchise rendszerben működve, az egyes lokációkhoz tartozó éttermek erősítik egymást. Az egységes arculaton és beszállítói körön túl fontos kiemelnünk az egységes márkaképet, az összehangolt marketing tevékenységet, melyek mind mind a biztos és növekvő teljesítményt generálják. 

Partnereink részére egy teljes keretrendszert alkotunk és végig kísérjük őket az üzlethelyiség kiválasztásától, az üzleti terv kidolgozásán át egészen a kulcsrakész étterem átadásáig. Az üzemeltetés során természetesen teljes supportot nyújtunk a beszállítás és marketing területén, valamint egyéb üzleti kérdésekben.

FELESLEGESBŐL SEMMIT, SZÜKSÉGESBŐL MINDENT

Célunk, hogy a leghatékonyabb módon képviseljük partnereink érdekeit, s a vásárlóknak átadjuk a Freshland szellemiségét. Se többet,
se kevesebbet. Nem operálunk felesleges műveletekkel, ugyanakkor elvárjuk partnereinktől, hogy a hosszasan tökéletesre fejlesztett koncepció alapszabályait betartsák, hiszen ez visz előre minket és ez garantálja azt a minőséget minden szinten, amit a vásárlóink elvárnak tőlünk.

SZERETNÉL FRESHLAND ÉTTERMET NYITNI?

I. Ismerkedj meg a Freshlandel

Töltsd le befektetői kiajánlónkat

Kiajánló Letöltése Magyar Nyelven
Franchise Business Book Download (ENGLISH)

II. Vedd fel velünk a kapcsolatot

Töltsd ki űrlapunkat az alábbi gombra kattintva vagy írj az info@freshland.hu e-mail címre

ŰRLAP KITÖLTÉSE

III. Találkozz velünk személyesen

A találkozó alkalmával megoszthatod velünk üzleti elképzeléseidet és céljaidat, valamint mi is választ adunk esetlegesen felmerülő kérdéseidre

IV. Üzleti terv előkészítése

Az üzletfejlesztés konkrét lépéseinek tárgyalása, Titoktartási Nyilatkozat aláírása

V. Üzleti terv elkészítése

Előzetes vizsgálatok, megtérülési elemzések és lokációkon történő befektetési analízisek alapján, közösen elkészítjük az üzleti tervet,
és biztosítjuk a megfelelő hátteret ennek megvalósításához

VI. Szerződés aláírása

Végezetül aláírjuk a szerződést, pontosítjuk az üzletfejlesztéshez tartozó részleteket, és elkezdjük a közös munkát

BEFEKTETŐI KÉRDÉSEK

Miért a Freshland franchise rendszerbe fektess be?

Egy innovatív, biztos lábakon álló franchise hálózat és egy lendületes csapat áll a Freshland mögött. A koncepció működőképes és az egészséges életmódot, a vitalitás megőrzését és az egészséges táplálkozás szorgalmazását kikiáltó globális trendekbe nagyszerűen beleilleszkedik.

Célunk, hogy szakmai tapasztalataink alapján minden létező „gyermekbetegséget” ami létezhet egy franchise struktúra életében kijavítsuk,

és koncentráljunk a bevált és működőképes irányokra. A partnerek mögött egy komoly szaktudással rendelkező beszerzői, marketing, vállalkozásfejlesztési, tervezői és kivitelezési csapat áll, akik biztosítják az egyes lokációk számára teljes támogatásukat.

Mekkora a beruházás költsége?

A beruházás költsége függ a bérelni kívánt helytől, az adott hely értékesítési teljesítményétől, piaci mutatóktól, fejlődési potenciáltól stb.

Mit nyújt a Freshland számomra?

Üzleti terv elkészítésében segítségére vagyunk partnereinknek;

Az étterem lokációjának kiválasztása és a teljes arculat kialakítása;

Beszerzési és marketing támogatás az első tárgyalások kezdetétől egészen az üzemeltetésig;

Üzletvezetői és dolgozói képzés, terméktréningek, kommunikációs, panaszkezelési, értékesítési tréningek a leghatékonyabb működés kedvéért;

Nem engedjük el partnereink kezét az étterem megnyitása után sem, lehetőségük van folyamatos üzleti konzultációra;

Ellenőrzési rendszer kialakítása annak érdekében, hogy minden, a hálózathoz tartozó étterem egységesen, az elvárt minőségi szinten működjön

Hol érdemes Freshland éttermet nyitni?

Lokáció kiválasztásában segítségedre leszünk. Alapvetően a hely kiválasztásánál fontos kritérium, hogy az alapterület minimum 40 nm legyen.
Az ideális területnagyság 45-55 nm és 130-160 nm között van. Lokáció tekintetében a legalkalmasabb helyek elsősorban plazák, bevásárlóközpontok, irodaházak, és forgalmas utcai területek.

Mit tartalmaz a képzési program?

Minden üzletvezető számára biztosítunk egy intenzív tréning időszakot, ahol elméleti és gyakorlati oktatáson is részt vesz.
Az elméleti oktatás keretein belül elsajátítja a termékek összetevőit, a különféle menükombinációkat, a vásárlásösztönzés, panaszkezelés, értékesítés, valamint az étteremüzemeltetés részleteit, s a gyakorlati képzés során megtanulja az ételek elkészítésének pontos menetét, egységidő alatt.

Menü / Étlap

0 termék - 0 Ft

A kosarad üres!